Parkovacie senzory, pomocník na nezaplatenie

Parkovacie senzory, cúvacie senzory, pípačky. Tieto a ďalšie iné názvy, pomenúvajú azda najobľúbenejší z výdobytkov modernej automobilovej techniky. Mnohí vodiči si bez pomoci parkovacieho asistenta už nevedia predstaviť každodenný motoristický život, a aj preto zdobia ich snímače nárazníky takmer každého nového vozidla.

To čo je dnes samozrejmé, bolo pred pár rokmi nepochopenou zbytočnosťou odkázanou na smetisko dejín. Senzory pracujúce na princípe ultrazvuku pôvodne vyvinul Dr. Tony Heyes ako pomôcku pre vodičov s poruchou vnímania vzdialenosti. Nikto z veľkých výrobcov však nevidel v novinke prínos pre bežného spotrebiteľa, ktorý nechcel ďalšie diery v nárazníkoch svojho nového auta. Vyrobených bolo preto len pár desiatok kusov a patent zapadol prachom.

Prvý výrobca, ktorý uviedol túto cennú novinku v plnom rozsahu na trh, bol japonský autogigant Toyota, so svojím naj(ne)obľúbenejším modelom Prius. Senzory pracujúce na princípe ultrazvuku upozorňovali vodiča na blížiace sa prekážky a dokonca dokázali pomôcť vozidlu pozdĺžne zaparkovať.

To čo bolo kedysi určené len najmodernejším automobilom (s najdivnejším zovňajškom), je v súčasnosti zahrnuté v základnej výbave väčšiny nových vozidiel. Ak však máte vozidlo staršie ako 5 rokov, je možné že vaša úroveň výbavy parkovacieho asistenta neobsahovala. Ani v takej situácii však nie je všetkému koniec a vodič, ktorý by chcel dopriať sebe a svojmu autíčku bezpečné parkovanie nemusí vešať hlavu.

Parkovacie systémy Keetec je totiž možné rýchlo a jednoducho inštalovať do akéhokoľvek vozidla, bez nároku na jeho vek či značku. Stačí si vybrať model, akustickú či vizuálnu signalizáciu vzdialenosti a obrátiť sa na jedno z našich montážnych stredísk, kde vám ochotný a odborne vyškolený personál systém nainštaluje.

Zjednodušte si život, zvýšte bezpečnosť seba a svojho vozidla a zaobstarajte si špičkové parkovacie senzory prvovýrobnej kvality od značky Keetec.

    Nezáväzná cenová ponuka

    AutoalarmImobilizérLokalizátorVyhřívání sedadelParkovací senzory