Inovatívny systém Keetec IMO

Odcudzenie vozidla nepatrí medzi najpríjemnejšie životné situácie. Aj keď máte uzatvorené poistenie proti krádeži, nevyhnete sa finančným následkom. Poisťovňa vám vyplatí iba zostatkovú cenu vozidla a pri kúpe nového vozidla budete musieť siahnuť hlbšie do peňaženky. Opatrnosť by preto mala byť vždy na prvom mieste a nemusí vás vyjsť draho.

Najnovší imobilizér KEETEC TS IMO je vhodným riešením, ak sa chcete vyhnúť výrazným zásahom do elektroniky a nestratiť záruku u nového vozidla. Imobilizér zabráni naštartovať auto pri neoprávnenom použití a to aj v prípade, ak zlodej získa originálny kľúč. Systém funguje na báze prerušenia elektrického okruhu na skrytom mieste, ktoré môže byť pri každej inštalácii jedinečné. To spôsobuje komplikácie aj profesionálnym páchateľom, a preto odolá všetkým tradičným technikám krádeže pri osobných, nákladných a stavebných vozidlách.

Aktivácia a deaktivácia KEETEC imobilizéra je komfortná a nebude vám spôsobovať žiadne starosti. Ak je bezkontaktný identifikačný prívesok v blízkosti auta, imobilizér sa deaktivuje. V jeho neprítomnosti sa naopak aktivuje a zabezpečí ochranu vášho vozidla. Využiť tiež môžete ID kartu, ktorú môžete nosiť vo svojej peňaženke, kabelke alebo vrecku.  Pri tvorbe imobilizéra sme mysleli aj na to, ak by sa zlodejovi podarilo získať váš identifikačný prívesok. Systém disponuje funkciou PIN TO DRIVE, ktorá umožní jazdu až po zadaní jedinečného pin kódu.

Systém ochrany má navyše vstavaný senzor náklonu pre ochranu kolies. Neoprávnená manipulácia spustí akustický poplach a ochráni vás pred zlodejmi pneumatík a diskov. KEETEC TS IMO tak vďaka špičkovým technológiám predstavuje komplexnú ochranu vozidla s jednoduchým užívateľským rozhraním v Slovenskom jazyku.

    Nezáväzná cenová ponuka

    AutoalarmImobilizérLokalizátorVyhřívání sedadelParkovací senzory